– Ja, PSP2 er på vei

– Ja, PSP2 er på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Ryktebørsen har vært i full fyr siden en mystisk stillingsannonse fra Sony dukket opp mandag. Ryktene omhandler en mulig ny Playstation Portable, Sonys bærbare spillkonsoll.

Onsdag svarte Sony på ryktene ved å gå ut med en såkalt ingen kommentar-melding, ergo verken bekreftet eller avkreftet de ryktene. Nå har en kilde som hevder å ha et nært forhold med utviklerne i Sony fortalt at PSP2 er godt på vei.

Kilden har angivelig snakket med en utvikler hos Sony som jobber med en prototype av konsollen – som ifølge kilden kan antyde på en slipp av konsollen allerede i høst. Noe som kan stemme godt, med tanke på det nylig annonserte tittelskredet for høsten.

Detaljer for den nye konsollen blir i beste fall spekulasjoner – men den samme kilden påstår at den største nyheten blir en UMD-fri PSP2. Om dette skulle stemme vil det trolig bety at konsollen vil benytte seg av distribuering av spill og film gjennom PC-er, eller for eksempel minnepinner. Om dette skulle vise seg å stemme, blir et annet spørsmål bakoverkompatibilitet med dagens PSP-titler.

(Kilde: kotaku.com)

Kommentarer (31)

Forsiden akkurat nå

Til toppen