– 10 politimenn rettet rifler mot lillebroren min da han åpnet døra

60 000 så at streameren ble offer for farlig tulleringing.

Peters ble tydelig oppskaket av angrepet.
Koopatroopa787, YouTube

Sist torsdag banket det på døra til huset til streameren «Koopatroopa787». Den 27 år gamle streameren, som egentlig heter Joshua Peters, var opptatt med å spille Runescape i øyeblikket, så det var hans 10 år gamle lillebror som åpnet døren. Gutten ble møtt av ti tungt bevæpnede politimenn med riflene hevet.

I likhet med flere andre streamere og andre offentlige figurer det siste året ble Peters offer for en svært farlig form for tulleringing, såkalt «SWATting». Det hele går ut på å pusse spesialstyrker på personer ved å ringe inn en nødtelefon, gjerne med påstander om at noen har blitt drept eller truer med drap. Målet er tilsynelatende bare å skape frykt.

– De kunne ha blitt drept

På et opptak fra livestreamen kan man se øyeblikket der Peters går vekk fra stolen for å prøve å finne ut av hva som skjer i huset på.

– Hva? Er politiet her?, sier han før han forsvinner ut av vinduet. Han hadde om lag 60 000 seere på dette tidspunktet.

Her er responsen fra Peters til «SWATteren». (Video: Koopatroopa787, YouTube)

Etter femten minutter kom Peters tilbake, tydelig opprørt. I videoen til høyre kan du se streamerens budskap til den ansvarlige.

– Politiet siktet på mine lillebrødre på grunn av deg. De kunne ha blitt skutt og drept fordi du valgte å «SWATte» streamen min, sier Peters, oppløst i tårer.

– Jeg gir faan i hva du har mot meg, eller hva jeg har gjort mot deg. Til det vet jeg ikke hva jeg skal si. Det med meg du har et problem, så la det bli med meg og hold familien min utenfor. De fortjener ikke dette, fortsetter han.

Peters aner ikke hvem som kan ha stått bak det hele. Akkurat nå jobber han sammen med myndighetene for å finne ut hvem som gjennomførte den farlige tulleringingen. Dette melder ABC News.

Tidligere mandag skrev vi om en 19 år gammel gutt som går under navnet «Famed God» som nylig ble arrestert, nettopp for å ha tulleringet på denne måten. «Famed God» kan, om han blir dømt, få opp til fem år i fengsel.

Også julen 2014 ble en annen streamer offer for et slikt angrep.
Da var det «Phamtonlord» som fikk spesialstyrkene på døra »

(Kilde: Eurogamer, ABC News)

Siste fra forsiden