100 lesere fikk Diablo III-tilgang

Ble du valgt ut denne gangen?

Det etterlengtede action-rollespillet Diablo III kommer forhåpentligvis i salg om ikke lenge. Alt tyder på at vi har et stort og lekkert spill i vente, som også blir en verdig oppfølger til klassikeren fra begynnelsen av 2000-tallet.

Diablo III.

Voldsom interesse

En lukket betatest har pågått siden før jul og skaperne hos Blizzard lar stadig flere prøve seg mot mørkets krefter. Betatesten gir tilgang til de første nivåene av spillet, og det var også denne opplevelsen Marius Jentoftsen baserte sin positive sniktitt på for noen uker siden.

I slutten av februar fikk vi gleden av å dele ut 200 betanøkler til leserne, og vi ble mildt sagt overrasket over at så mange som 4400 meldte seg på i konkurransen. Denne uken fikk vi ytterligere 100 nøkler av Blizzard, og det var nesten like mange som kjempet om tilgang denne gangen også.

For å delta i trekningen måtte man fortelle oss hvor lenge det er siden Diablo II kom i salg. Korrekt svar var: Snart 12 år.

100 av de totalt 4000 påmeldte har nå fått en e-post fra oss. Der ligger en tilgangsnøkkel og instruksjoner for hvordan man kommer i gang. Vi gratulerer og ønsker lykke til med å renske grottene frie for styggedom.

Les også: Sniktitt på Diablo III

Siste fra forsiden