Gravity Goal

2K jobber angivelig med en Rocket League-konkurrent

Gravity Goal bytter visstnok ut biler med sykler.

Psyonix

2K Games pusler med sin egen variant på den vellykkede Rocket League-formelen. Det melder Tom Henderson, som tidligere har gjort seg bemerket for en rekke spillrelaterte avsløringer.

Som Henderson skriver på nettstedet Xputer skal 2K-spillet visstnok hete Gravity Goal. Kilder som skal ha kjennskap til situasjonen forteller at det på mange måter fungerer som Rocket League, men i stedet for biler skal spillere kjøre motorsykler inspirert av åttitallsfilmen TRON.

På banen konkurrerer spillere om å sende ballen inn i motstanderens nett. I tillegg til ballen kan man også skyte et slags prosjektil på hverandre, som tilsynelatende påfører skade til motspillerens bil.

Av kampvarianter er Gravity Goal visstnok også ganske så likt som Rocket League. Her kan man spille en mot en eller på lag med opptil tre spillere.

Spillet blir visstnok gratis å spille, og er etter sigende ett av totalt 26 gratisspill som 2K planlegger å lansere innen mai 2024. Etter det Henderson erfarer skal Gravity Goal slippes på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Rocket League møter golf i Turbo Golf Racing »

Siste fra forsiden