– 3DS-ens suksess avhenger av gode spill

Ubisoft-sjefen tror ikke prisen har så mye å si.

Nintendo har allerede innrømmet det selv, 3DS-en trenger bedre spill. Nå får de støtte av Ubisoft-sjefen, Yves Guillemot.

I et intervju med Edge tenker Guillemot høyt om håndkonsollens fremtid. Ifølge Ubisoft-sjefen fikk riktignok konsollen en salgsboost etter priskuttet tidligere i høst, men når alt kommer til alt er konsollens suksess helt avhengig av tilgjengeligheten av spill – og ikke minst kvaliteten. Ubisoft selv hadde fem titler klare da 3DS ble lansert i mars, blant annet en nyversjon av Rayman 2: The Great Escape.

Rayman 3D

Guillemot påpeker at også DS-en ble møtt med skepsis til å begynne med, men at den lille håndkonsollen tok av etter et år.

– Så lenge spillene er gode, gjør konsollen det bra, sier han.

Guillemot er også optimistisk på den kommende Wii Us vegne.

– Det er en kjempefin maskin. Det den tilbyr er lett tilgjengelige spill. Spillere som har begynt å spille de siste åtte årene, har gjort det fordi det er så enkelt å spille. Noen begynte med stylusen, andre med Wiimoten, så berøringsskjermer og nå Microsofts Kinect.

Han fortsetter:

– Vi kommer til å se Wii U ta et nytt skritt i retningen av lettere tilgjengelig spilling. Maskinen har mange muligheter.

Ubisoft var blant de første som trykket Wii U til sitt bryst, og annonserte at de jobbet med et spill til konsollen, Killer Freaks From Outer Space, bare dager etter E3-avsløringen av konsollen.

Les også: Nintendo sparer på godsakene

Siste fra forsiden