3DS feites opp

Tilleggsutstyr gir konsollen to analogstikker.

Ingen røyk uten ild, sies det. Og i forkant av spillmessen Tokyo Game Show har det ligget et tett røykteppe rundt Nintendos håndholdte konsoll.

Nintendo har innsett at spillere foretrekker to analoge stikker, kunne vi melde for kort tid tilbake. Nå kan spillgiganten bekrefte at de har konstruert en vugge til konsollen. Vuggen, i tillegg til å få 3DS-en til å se ut som den har knasket veksthormoner, gir konsollen den etterlengtede andre analogstikken på høyre side. Dette skriver Andriasang.

I størrelse og utforming ligner vuggen på ladevuggen som følger med når du kjøper konsollen. Vuggen dekker også til spillinngangen, så 3DS-en må tas ut av vuggen dersom du ønsker å bytte spill.

Faksimile fra Famitsu.

Rett over helgen holder Nintendo en pressekonferanse hvor de etter sigende skal vise frem nye produkter. Spørsmålet alle stiller seg er selvsagt: Får vi en ny 3DS med to analogstikker?

Det kan i så fall være en rød klut i ansiktet på de som allerede har sikret seg den første utgaven av konsollen. Riktignok har de såkalte ambassadørene fått kompensasjon for det drastiske priskuttet på konsollen i form av 20 gratis spill. Men dersom Nintendo nå annonserer en ny konsoll med to analogstikker, vil det være mange tidlige 3DS-kjøpere som kommer til å føle seg snytt.

Om det er tilfellet, gjenstår å se over helgen.

Siste fra forsiden