3DS-samarbeid er Project X Zone

Capcom, Sega og Namco lager strategirollespill for Nintendos håndholdte.

Tidligere i vinter hintet Nintendo om et samarbeidsprosjekt til 3DS, som Capcom, Sega og Namco Bandai alle skulle stå bak.

En såkalt «teaser»-side ble også opprettet, hvor man fikk se de tre selskapslogoene og en rekke X-kromosomer i ulike fargekombinasjoner.

Krysninger

Nå har Famitsu (via Andriasang) kommet med litt mer informasjon om tittelen.

Spillet har fått navnet Project X Zone, hvor X-en er tiltenkt uttalt som «cross» - krysning, og skal ifølge magasinet være et strategirollespill.

Famitsu forteller at to og to figurer slår seg sammen i slåsskampene, men utover det er det ikke stort mer som er kjent om selve spillmekanikken foreløpig. En trailer er lovet mot slutten av måneden.

De fargerike X-kromosomene som tidligere ble vist frem, førte til en rekke spekulasjoner i hvilke spillfigurer de kunne forestille. Og antagelig hadde du helt rett i mange av dem dersom du var blant de som kikket litt nærmere i petrieskålene.

De figurparene vi får stifte bekjentskap med som er bekreftet foreløpig, er listet opp nedenfor.

Fra Capcom: Ryu og Ken (Street Fighter 0), X og Zero (Mega Man), Demitri og Dante (Darkstalkers og Devil May Cry), samt Chris og Jill (Resident Evil)

Fra Sega: Shinguji Sakura og Ogami Ichiro (Sakura Wars), Pai og Akira (Virtua Fighter), Kurt og Riela (Valyria Chronicles), Ulala og Touma (Space Channel 5 og Shining Force EXA)

Fra Namco Bandai: Sanger Somvold (Super Robot Wars), Jin og Ling Xiaoyu (Tekken), Kos-Mos og T-elos (Xenosaga), Yurie og Estel (Tales of Vesperia), samt Kaito og Black Rose (.hack)

Les også: Erkekonkurrenter samarbeider om mystisk 3DS-tittel

Siste fra forsiden