Konkurranse

400 RIFT-betanøkler delt ut

Hundrevis av lesere er nå sikret tilgang.

I mars lanseres RIFT – et nytt, spennende massivt onlinespill fra Trion Worlds og Ubisoft. Spillet foregår i fantasiverdenen Telara, som er i ferd med å rase sammen fordi portaler til andre dimensjoner dukker opp overalt. Dette påvirker Telaras befolkning, og spilleren havner naturligvis midt i disse begivenhetene.

De bare lekeslåss litt.

Det loves tradisjonelle oppdrag og en dyp historie, i tillegg til uforutsigbarheten som er et resultat av en verden i stadig endring. En trivelig plass kan i neste øyeblikk bli vandalisert av demoner eller delt i to av en rift. Spontane hendelser finner sted i hele Telara og dynamikk er et nøkkelord. Du skal selv kunne kunne påvirke hvordan verdenen endrer seg, og alt dette gjør at opplevelsen blir unik for hver spiller.

Du kan enten spille sammen med venner i en av to grupperinger, eller kjempe mot hverandre i spiller-mot-spiller-feider. Det loves et nyskapende klassesystem som lar deg bygge og skreddersy figuren din på hundrevis av måter.

Slik får du tilgang

Syns du dette høres gøy ut? Da kan vi glede deg med Gamer.no, som eneste norske medie, deler ut VIP-nøkler som garanterer tilgang til betatestestingen av RIFT i tiden fremover.

Vi har totalt 400 nøkler, og disse sendes ut til de første som svarer korrekt på dette spørsmålet:

Alle nøklene er nå delt ut. Men vi har enda flere som vi deler ut eksklusivt på Facebook!

Lykke til! Nøkler og informasjon hvordan man kommer i gang sendes på e-post.

Siste fra forsiden