Abstrakte Dyad til PSN

Abstrakte Dyad til PSN

PS3 får fargerik moro.

Takket være digital distribusjon får vi mange spennende spill som neppe hadde fått plass på markedet om alle spill ble kjøpt i fysiske butikker for høye pengesummer. PlayStation 3-spillet Dyad ser ut til å være et slikt spill.

Dyad beskrives som et abstrakt racingspill hvor det ikke er noen virtuell gasspedal som sørger for at farten din holdes oppe. I stedet må du samhandle med dine fiender på forskjellige måter for å oppnå hastighet.

Dermed gis spillet et slags hjernetrimelement, og ifølge spillets skaper betyr det at du «kjører fort ved å gjøre smarte valg, ikke ved å memorisere statiske baner».

Handlingen foregår i en fargerik tunnel, og det lekes med tanken om at du er en liten partikkel i en partikkelaksellerator.

Utviklerne forteller at de har designet spillet for å kunne glede på flere nivåer. På den ene siden beskriver de det som et svært dypt «hardcore» racing/hjernetrimspill, og på den andre siden mener de at lyd- og bildeopplevelsen gjør at folk kan få mye glede av spillet selv om de ikke spiller perfekt.

Spillet har visstnok vært under utvikling i tre år, hos et lite studio som heter ][ (eller rett og slett right square bracket left square bracket). Det ser ikke ut til å ha fått noen lanseringsdato enda.

Dyad

PS3
Slippdato: 17. juli 2012
Sjanger: Gåteløsning, Racing
Utvikler: right square bracket left square bracket

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen