Action fra flere perspektiver

Signal Ops er et noe uvanlig skytespill.

Signal Ops er en spenstig sjangerblanding, inspirert av klassikere som Syndicate, Commandos og Deus Ex. Utviklerne kaller det en «multi-perspective shooter», og med det mener de at du får kontrollere flere agenter samtidig. Du spiller nemlig en person som overvåker operasjonen fra en konsoll med flere skjermer, og ditt skjermbilde har direkte videofeed fra alle de aktive agentene. Dermed ser du alt de ser.

Du jobber for et hemmelig byrå, og oppgavene dine inkluderer å stjele fiendens hemmeligheter, utføre sabotasje, snikmord og så videre. Nivåene er åpne, og du skal stå fritt til å takle målene dine slik du ønsker det.

Kan du fokusere på flere ting samtidig?

Underveis må du koordinere agentene dine, og hvis de havner i trøbbel kan du ta direkte kontroll over dem. Sniking er naturligvis viktig, for hvis fienden finner ut at du er der vil ting bli langt vanskeligere. Men om du ikke har noen annen utvei enn å skyte deg ut av problemene, kan du gjøre det.

Spillet støtter dessuten både lokalt og nettbasert samarbeidsspill i kampanjemodus.

Signal Ops er under utvikling hos et uavhengig spillstudio som har fått det fine navnet Space Bullet Dynamics Corporation. De har jobbet med spillet sitt i over ett år, og nå ønsker de litt hjelp for å sørge for at det blir så blankpolert som mulig. Du kan donere penger til utviklingen, og avhengig av hva du donerer får du ulike bonuser.

Utviklerne forsikrer om at de skal fullføre spillet uansett hvor mye de får inn, men jo mer de får, jo bedre håper de at sluttproduktet blir. Spillet skal komme til PC, Mac og Linux.

Du bør se denne i fullskjermmodus (og helst i HD).

Siste fra forsiden