Ace Combat tilbake på PSP

Action i skyene

Til sommeren kommer en ny tittel i actioserien.

I 2007 kom Ace Combat 6: Fires of Liberation på Xbox 360, men siden den gang har actionserien gått stille i dørene. Nå ser det ut til at serien våkner til live igjen, for nylig slapp utgiver Namco Bandai Ace Combat XI: Skies of Incursion på iPhone, og nå melder de at Ace Combat: Joint Assault kommer på PSP til sommeren.

Bommer du nå er du håpløs

Som i andre Ace Combat-spill får du her rollen som jagerflypilot og må kjempe mot andre piloter i høy hastighet på himmelrommet. Denne gangen er stedene du flyr over inspirert av vår egen verden i stedet for fiktive nasjoner, og vi får oppdrag lagt til blant annet San Francisco, Tokyo og London.

Nytt i denne utgaven er en forbedret kunstig intelligens som ifølge utvikler skal reagere på valgene du tar i løpet av kampene, uten at de utdyper nøyaktig hva dette går ut på. Like stumme er de om «Enhanced Combat View», et system som skal gjøre kampene «mer dynamiske og troverdige».

Utover den historiedrevne enspillerkampanjen blir det også en flerspillerdel. Her kan du enten konkurrere mot opptil sju andre spillere eller samarbeide med opptil tre andre i en flerspillerkampanje.

Siste fra forsiden