Actionfylt skattejakt fra Polen

Skaperne av NecroVision har blitt inspirert av Uncharted og Indiana Jones.

Det polske spillstudioet The Farm 51 har vist frem sitt nyeste prosjekt, et førstepersons actionspill som heter The Adventurer. Nettstedet Gry Online beskriver spillet som en førstepersonsutgave av Uncharted, og mener at det bør appellere til spillere som liker eventyrfilmer i Indiana Jones-stil.

The Adventurer foregår før andre verdenskrig og følger Victor «Vic» Chandler, en privatdetektiv og skattejeger på jakt etter mystiske, paranormale gjenstander som visstnok kan være svært farlige om de faller i feil hender. «Feil hender» betyr selvsagt klørne til nazistene, som er på jakt etter overnaturlige fordeler i den kommende krigen. Eventyret tar Chandler til ulike deler av verden, hvor han må utforske livsfarlige ruiner fulle av feller og andre uhyggelige ting.

Spillet skal tilby en kombinasjon av åpne og lineære miljøer, og de som liker å utforske vil kunne finne mange hemmeligheter som spillere med hastverk sannsynligvis bare vil buse forbi. Om du spiller på en lavere vanskelighetsgrad vil imidlertiv Chandler ha en slags sjette sans, som hjelper deg i riktig retning når du er på skattejakt. På høyere vanskelighetsgrad må du holde deg til mer jordnære hjelpemidler, som notisblokk, kart og kompass.

Vi loves massevis av gåter som må løses, og også her har utviklerne hentet inspirasjon fra Uncharted-spillene. Gåtene skal ikke være supervanskelige, men gi spillerne følelsen av å løse omfattende problemer. Skyting er også et viktig element, og her nevnes inspirasjonskilder som Call of Duty. Kampene har et ekstra dynamisk element, ettersom man kan forsøke å lure fienden i de mange fellene i spillmiljøet.

Utvikleren forteller også at de jobber med en egen flerspillerdel. Her får vi standard «deathmatch» og «team deathmatch», samt en mer unik skattejaktmodus der du må bruke taktikk og kløkt for å vinne.

The Adventure har ikke fått noen utgiver enda, men utviklerne håper å lansere det til både PC og Xbox 360. En PS3-versjon kan også være aktuell. Om alt går etter planen vil produksjonen fullføres i løpet av året.

Les også: Anmeldelse: Uncharted: Golden Abyss

Siste fra forsiden