Activision har fjernet James Bond-spill fra nettbutikker

Tre måneder gamle 007 Legends blant de bortkomne spillene.

Det kan virke som om Activision har begynt å gjøre sitt ytterste for å hindre folk fra å tre inn i skoene til agent 007. Nettstedet Neogamr.com (via Eurogamer) har påpekt at en liten håndfull spill basert på Ian Flemmings damebedårer og superspion, James Bond, har forsvunnet sporløst fra både Steam og Activisions egen nettbutikk.

Spillene som for tiden har blitt gjemt bort er 007 Legends som kom i oktober i fjor, James Bond 007: Blood Stone og filmlisensspillet Quantum of Solace.

Activision har holdt på 007-lisensen siden de knabbet den fra EA i 2006, og skal etter planen holde på den frem til 2014. Det er derfor usikkert hvorfor spillene har blitt fjernet. 007 Legends fikk jevnt over hard kritikk, og studioet bak spillet ble lagt ned i fjor høst.

Det er svært sjelden at et spill som ikke en gang er tre måneder gammelt fjernes fra nettbutikker på denne måten. Sist noe lignende skjedde var i 2010, da nettspillet APB kun hadde serverne oppe i et par måneder etter lansering. Det Realtime Worlds-utviklede spillet har siden den gang blitt et gratisspill.

Les også: Spy Hunter går til filmen Les også: The War Z er fjerna frå Steam

Siste fra forsiden