Age of Conan har blitt større

Funcom har lansert den første delen av Dragon's Spire-utvidelsen.

Barbarenes rike har nå vokst seg litt større, i Funcoms massive flerspillerrollespill, Age of Conan. Den norske MMO-utvikleren har nemlig lansert «oppdatering 4.0», som åpner portene til det nye spillområdet Dragon's Spine.

Dette er den første delen av en serie oppdateringer, som skal utvide det nyåpnede området.

Det nye området ligger sørvest for den eldgamle byen Pteion, og er stort sett livløs bortsett fra en liten oase i skyggen til et stort fjell. Men under sanddynene er det store hulesystemer fulle av monstre, og selvsagt også skjulte skatter.

Dragon's Spine-miljøet har også fått sitt første gruppeområde, Sepulcher of the Wyrm. Dette involverer kanskje fælingen i artikkelens toppbilde. Det nye innholdet skal primært være myntet på spillere med erfaringsnivå åtti.

For å promotere den nye oppdateringen har Oslo-selskapet også lansert en fersk trailer fra Age of Conan, som du kan se under artikkelen.

Age of Conan lever fortsatt godt i et hardt marked. Spillet, som opprinnelig ble lansert som et abonnementsbasert MMO i 2008, er nå gratis å spille, og i desember ble gratismodellen forbedret ytterligere. Alle klasser og «klassiske» grotter er åpnet for alle spillere, og gratisspillerne får lov til å være langt rikere enn før.

Les også: Suksess for gratis Age of Conan
Les også: Nye nedbemanninger hos Funcom

Fersk trailer.

Siste fra forsiden