Agent 47 er tilbake

Io Interactive har bekreftet at Hitman 5 er på vei.

I forrige uke skrev vi om et «alternate reality game» med hint om det som så ut til å være Hitman 5. Nå er spillet over, og de danske utviklerne hos Io Interactive har bekreftet at de jobber med et nytt spill om den populære leiemorderen Agent 47.

Bekreftelsen kommer sammen med et bilde, som egentlig ikke er spesielt spennende. Det viser rett og slett bare hånden til agenten, i det han skrur på en lyddemper på en pistol. Bildet ser også ut til å være fra en filmsnutt eller teaser, og ikke selve spillet.

Vi kunne vel fått et litt mer spennende bilde?

Bildet inneholder også følgende tall skrevet nederst til høyre: 110607 040147. 110607 peker sannsynligvis på datoen årets E3-messe sparkes i gang, nemlig 7. juni. Dermed vet vi når vi kan forvente offisiell informasjon om spillet.

Ifølge spillnettstedet Eurogamer har Io bekreftet at deres «alternate reality game» er over.

Tidligere i år søkte Io Interactive etter en grafikkartist for et kommende prosjekt, som nå ser ut til å være Hitman 5. I stillingsannonsen var de ikke snaue:

– Vi ser etter en eksepsjonell kandidat som kan bli med i vårt team som «lead character artist», for å fullføre et av de mest spennende prosjektene i Io Interactives over ti år lange historie.

Det forrige spillet fra danskene var forøvrig det ikke helt vellykkede Kane & Lynch 2: Dog Days.

Siste fra forsiden