Akkurat nå er nyversjonen av Full Throttle gratis på PC

Oppdatert: Tilbudsperioden er over.

Double Fine

CD Projekt REDs digitale spillbutikk – GOG.com – er i det gavmilde hjørnet, og deler ut eksemplarer av Full Throttle Remastered for PC. Nyversjonen av det klassiske pek-og-klikk-spillet er tilgjengelig helt gratis frem til klokken 15:00 lørdag 15. desember.

Full Throttle Remastered lar fans gjenoppleve pek-og-klikk-klassikeren i ny drakt.
Double Fine

For å stikke av med spillet trenger du kun besøke butikkens forside. På Full Throttle Remastered-banneret trykker du på den grønne «Get it Free»-knappen, hvorpå du må logge deg inn med GOG-kontoen din eller opprette en ny bruker om du ikke allerede har en.

Med det unnagjort legges spillet til i GOG-biblioteket ditt, og du kan beholde det for evig og alltid.

Velgjort oppussing

Full Throttle kom opprinnelig på banen i 1995, i regi av utviklerveteran Tim Schafer og LucasArts. Spillet er satt til fremtiden, nærmere bestemt 2040, og forteller den spenningsfylte historien om kjekkas og motorsykkelentusiast Ben Throttle.

Nyversjonen ble lansert i fjor, med blant annet en overhaling av grafikk og lyd. Full Throttle Remastered inkluderer i tillegg et forbedret brukergrensesnitt og et kommentarspor fra utvikleren.

Vi kastet oss over oppussingsprosjektet da det kom ut i fjor, og selv om vår anmelder pekte ut en tøff lærekurve i spillet, var helhetsinntrykket positivt.

GOG børster stadig støv av gamle eventyrspill.
Tidligere i år lanserte butikken The Curse of Monkey Island »

Siste fra forsiden