Full Throttle Remastered har fått slippdato
(Bilde: Double Fine)

Full Throttle Remastered har fått slippdato

Pek-og-klikk-klassikerens nyversjon lanseres om en måned.

Double Fine Productions, med utviklerveteran Tim Schafer i spissen, har annonsert en slippdato for Full Throttle Remastered. Den oppussede utgaven av det klassiske pek-og-klikk-eventyret kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation Vita den 18. april, forteller utvikleren på sine nettsider

Full Throttle Remastered kommer i april. Bilde: Double Fine

De som ønsker kan allerede nå forhåndsbestille spillet fra enten PlayStation-butikken eller GOG.com. Sistnevnte tilbyr 20% rabatt for alle som plukker opp spillet før lanseringsdatoen, mens PlayStation gir samme avslag til PlayStation Plus-abonnenter.

Motorsykler og mord

Full Throttle ble opprinnelig designet av Schafer og gitt ut av LucasArts i 1995. Handlingen er satt til året 2040 og tar for seg historien til Ben Throttle, lederen for motorsykkelgjengen Polecats.

I spillet roter Ben seg inn i en brutal konflikt, og når han en dag blir anklaget for mord er han nødt til å renvaske både seg selv og gjengen sin. Underveis avdekker han et dristig komplott, som spilleren naturligvis blir nødt til å sette en stopper for.

Nyversjonen har blant annet fått en grafisk overhaling. Bilde: Double Fine

Full Throttle Remastered inkluderer en grafisk overhaling, og kvaliteten på lyd og musikk skal være løftet noen hakk. I tillegg har nyversjonen fått et forbedret brukergrensesnitt, og interesserte fans kan lytte til et kommentarspor fra utviklerne mens de spiller.

Som med tidligere Double Fine-oppussinger, som Grim Fandango Remastered, kan man sømløst bytte mellom spillets nye og klassiske utseende. 

Double Fine jobber også med et nytt Psychonauts.
Oppfølgeren ble folkefinansiert i fjor »

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen