Full Throttle Remastered har fått slippdato

Pek-og-klikk-klassikerens nyversjon lanseres om en måned.

Double Fine

Double Fine Productions, med utviklerveteran Tim Schafer i spissen, har annonsert en slippdato for Full Throttle Remastered. Den oppussede utgaven av det klassiske pek-og-klikk-eventyret kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation Vita den 18. april, forteller utvikleren på sine nettsider.

Full Throttle Remastered kommer i april.
Double Fine

De som ønsker kan allerede nå forhåndsbestille spillet fra enten PlayStation-butikken eller GOG.com. Sistnevnte tilbyr 20% rabatt for alle som plukker opp spillet før lanseringsdatoen, mens PlayStation gir samme avslag til PlayStation Plus-abonnenter.

Motorsykler og mord

Full Throttle ble opprinnelig designet av Schafer og gitt ut av LucasArts i 1995. Handlingen er satt til året 2040 og tar for seg historien til Ben Throttle, lederen for motorsykkelgjengen Polecats.

I spillet roter Ben seg inn i en brutal konflikt, og når han en dag blir anklaget for mord er han nødt til å renvaske både seg selv og gjengen sin. Underveis avdekker han et dristig komplott, som spilleren naturligvis blir nødt til å sette en stopper for.

Nyversjonen har blant annet fått en grafisk overhaling.
Double Fine

Full Throttle Remastered inkluderer en grafisk overhaling, og kvaliteten på lyd og musikk skal være løftet noen hakk. I tillegg har nyversjonen fått et forbedret brukergrensesnitt, og interesserte fans kan lytte til et kommentarspor fra utviklerne mens de spiller.

Som med tidligere Double Fine-oppussinger, som Grim Fandango Remastered, kan man sømløst bytte mellom spillets nye og klassiske utseende.

Double Fine jobber også med et nytt Psychonauts.
Oppfølgeren ble folkefinansiert i fjor »

Siste fra forsiden