Dragon Age: Inquisition - Epic Games Store

Akkurat nå får du Dragon Age: Inquisition gratis på PC

EA

Epic Games Store holder megasalg og i den forbindelse har butikken kastet litt ekstra schwung over sine ukentlige gratistilbud. Visstnok skal fire større spill deles ut over den neste måneden, og førstemann ut er Dragon Age: Inquisition.

De som ønsker seg eventyret kan gå til spillets oppføring i Epic-butikken. Her trykker man knappen merket «get», logger inn med Epic-konto og så er spillet ditt.

Det er Game of the Year-utgaven av det nå ti år gamle spillet som gis bort. Denne inkluderer hovedspillet og tre pakker med ekstrainnhold, samt en bråte med kosmetikk.

Gratis Dragon Age til folket.
EA

Tilbudet gjelder frem til ettermiddagen den 23. mai, da det erstattes av neste gratistilbud. Akkurat hva det blir holdes foreløpig hemmelig.

Vi likte Dragon Age: Inquisition svært godt da det kom ut i 2014. Anmelder Marius Kjørmo skrøt stort av hva utvikler Bioware hadde levert, og landet på 9 av 10 på vår karakterskala.

– Dragon Age: Inquisition griper fatt i deg fra første stund, og slipper ikke taket før du har vært med på et spennende, involverende, og langt eventyr. Den enorme verdenen man får utfolde seg i, og de mange gode figurene som du kan bruke timesvis på å prate med, gjør at du knapt trenger å kjøpe deg noen andre spill på denne siden av nyttår, lød konklusjonen.

Bioware jobber med et nytt Dragon Age.
Dreadwolf skal offisielt avdukes til sommeren »

Siste fra forsiden