Kunsttyveri for en god sak

Aktivister i kamp

Dtp og House of Tales har kunngjort 15 Days til PC.

15 Days er det ferskeste PC-eventyrspillet fra House of Tales, en tysk spillutvikler som tidligere har sluppet Overclocked: A History of Violence og The Moment of Silence. Spillet har akkurat blitt kunngjort og skal slippes neste vinter.

Historien dreier seg om tre unge anarkister som bedriver en noe uvanlig form for bistandarbeid. De stjeler verdifulle kunstverk fra godt bevoktede utstillinger for så å selge dem for store summer. Pengene blir donert til utviklingsarbeid i afrikanske land.

Tilværelse blir tøffere for tyvene etter et brekk i Cape Town. De har stjålet et portrett av den britiske kolonisten Cecil Rhodes, og samtidig skjer det et mord i England. Den britiske utenriksministeren blir drept på mystisk vis, og en amerikanske spesialagent blir involvert i saken. Han oppdager at ministeren eide det stjålne bildet av Cecil Rhodes, og kommer dermed på sporet av anarkistene.

Vi får spille som fire forskjellige personer i to parallelle historier. Som de tre unge aktivistene blir det kunsttyveri med diverse dingser, og som spesialagenten må vi utforske drapet og finne ut om det er noen forbindelse mellom kunsttyvene og morderen.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden