Aliens-spillene er tilbake på Steam

Én uke etter de forsvant.

Aliens: Colonial Marines ble slaktet.
SEGA

Tidligere denne uken meldte vi at Aliens vs. Predator og Aliens: Colonial Marines var forsvunnet fra Steam. Nå ser det ut til at begge spillene er tilbake i butikken.

Det var på tampen av fjoråret at begge spillene plutselig forsvant fra Steam uten noen videre forklaring fra utgiveren SEGA. Spillene har hele tiden vært til salgs via andre digitale distribusjonskanaler med koder som kan løses inn i Steam.

En rekke kontroverser

Nå er spillene tilbake på Steam. (Bilde: Sega)

Historien til Aliens: Colonial Marines er stort sett et langt, mørkt kapittel. Spillet var i utvikling i hele seks år, og ble utsatt en rekke ganger før lanseringen i februar i 2013. Totalt fire forskjellige utviklerstudioer var med i utviklingen av spillet.

Misfornøyde spillere reiste også søksmål mot utgiveren SEGA og hovedutvikleren Gearbox.

Aliens vs. Predator ble lansert i 2010. Det er det femte spillet i Aliens vs. Predator-serien, og foreløpig det siste. I motsetning til Aliens: Colonial Marines har det fått skryt for den gode spillopplevelsen.

Vi tok kontakt med SEGA tidligere i uken for en kommentar, men har ikke fått respons ennå. Dermed forblir både forsvinningen og tilbakevendingen et mysterium.

Vi testet begge spillene da de kom ut.
Aliens: Colonial Marines fikk totalslakt, mens vi ble servert solid action i Aliens vs. Predator »

Siste fra forsiden