Aliens: Colonial Marines utsatt igjen

Høsten blir litt tryggere nå som rombeistene har backet ut.

Actionspillet Aliens: Colonial Marines skulle opprinnelig komme mot slutten av 2008, men gikk helt under jorden og både utgiver Sega og utvikler Gearbox måtte flereganger forsikre oss om at spillet ikke hadde blitt kansellert. I fjor ble det imidlertid kunngjort at spillet skulle komme denne våren, før lanseringsvinduet etter hvert ble flyttet til høsten.

Glad jeg ikke bor i fremtiden.

Nå har det samarbeidsfokuserte, taktiske actionspillet blitt utsatt nok en gang, men dette er ifølge Gearbox-sjef Randy Pitchford den siste utsettelsen spillet får.

– Jeg synes det er kjempespennende å kunne annonsere den definitive lanseringsdatoen for Aliens: Colonial Marines. Dette er resultatet av en hel levealder med inspirasjon fra filmene, og det eksepsjonelt talentfulle utviklerteamets store entusiasme og driv, skryter han ifølge nettstedet Eurogamer.

Den nye datoen, som gjelder for versjonene til PC, Xbox 360 og PS3, er 12. februar. Spillet kommer også til Wii U, men denne utgaven har ikke fått noen lanseringsdato enda.

I Aliens: Colonial Marines leder du en gruppe romfarende marinesoldater. Romskipet U.S.S. Sulaco har tilsynelatende blitt forlatt i bane rundt planeten LV-426, og din gruppe må ta turen ombord på skipet for å finne ut hva som har skjedd med mannskapet. Det kommer nok neppe som noen overraskelse at mannskapet har gått en ublid svært skjebne i møte, og nå er det din jobb å sørge for at soldatene i gruppen din ikke blir massakrert av de uhyggelige xenomorph-udyrene som skjuler seg i romskipets mørke korridorer.

Siste fra forsiden