«Alle» kjøper Black Ops

Call of Duty-spillet knuser rekord etter rekord.

I mars ble Call of Duty: Black Ops kronet det bestselgende spillet i USAs historie, da det passerte 13,7 millioner solgte enheter.

Nå har en ny rekord falt, melder GameSpot.

Rekordspill.

Black Ops har nemlig også blitt det bestselgende spillet noensinne i Storbritannia. Siden det ble sluppet der i november har det blitt solgt over 3,7 millioner eksemplarer. Dermed har det passert forrige rekordholder, Call of Duty-slektning Modern Warfare 2.

Utgiver Activision har ikke sluppet noen tall for det verdensomspennende salget, men analytikere har tidligere sagt at man har passert 20 millioner.

Selve spillet ble beskrevet som godt her på Gamer.no, men det er langt i fritt for feil og mangler.

– Det bør ikke være noen tvil om at det ligger kvalitet i bunnen av Black Ops. Spillet rekker likevel aldri helt opp. Litt av grunnen til dette er mangelen på det ekstraordinære, men det kanskje største problemet er at med mindre du kjøper spillet for den rundt åtte timer lange enspillerdelen, ser jeg ingen grunn til å bytte ut Modern Warfare 2, skrev skytespillnestor Marius Jentoftsen i sin anmeldelse.

I går ble for øvrig kartpakken Annihilation sluppet til Black Ops på Xbox 360, noe som gir fem nye kart å boltre seg med – blant annet et zombie-brett! Pakken er ventet til PC og PlayStation 3 på en senere dato.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden