Alt tyder på Alan Wake 2

En ny lekkasje har gjort det svært sannsynlig at mer Alan Wake er på vei.

Det var nok veldig befriende for finske Remedy Entertainment å lansere Alan Wake. Spillet hadde vært i utviklingslimbo i mange år, og spillerne begynte å bli veldig utålmodige. Samtidig fikk de anledning til å fokusere på andre ting og få hodet på andre tanker. Det resulterte blant annet i en nyversjon av det klassiske actionbilspillet Death Rally.

Skal vi tro VG247 så har de endelig fått energi til å jobbe videre på en oppfølger til kritikerroste Alan Wake. Alle tegn tyder på at Alan Wake 2 er godt på vei, i hvert fall nå som grafikeren Althea Suarez Gata har nevnt spillet i porteføljen sin på bransjenettstedet LinkedIn. Gata skal angivelig ha utviklet mellomsekvenser for grøsseroppfølgeren via tredjepartsselskapet Halon Entertainment.

Vi tar gjerne mer av dette.

Vi meldte allerede i fjor høst om et mystisk prosjekt fra den erfarne utvikleren, som meget vel kunne være et nytt Alan Wake. Den gangen var det snakk om en stortittel til konsoll, og det underbygger langt på vei Alan Wake 2. Det vil nok i så fall også være Xbox 360-eksklusivt, slik som forgjengeren.

Alan Wake satte deg i sandalene til skrekkforfatteren av samme navn, som ender opp i en kamp mot mørke krefter i det han drar på ferie med kona for å løsne på skrivesperren sin. Vår anmelder Joachim elsket atmosfæren og syntes spillet bød på noen av de heftigste sekvensene han hadde sett i et spill, noe som gjorde hederskarakteren ni velfortjent.

Vi kan bare håpe at spillet offisielt annonseres på årets E3-messe i Los Angeles, som går av stabelen den 7. juni. Der sender vi nemlig hele tre journalister, og satser på å gi dere Norges beste dekning av verdens mest ikoniske spillmesse.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden