Amerikansk revolusjon i Assassin's Creed?

Kanskje blir det britene som får smake kniven i neste spill.

Ubisoft har allerede kunngjort at de jobber med Assassin's Creed III, men de har ikke sagt noe om når og hvor spillet skal foregå. Serien har hoppet frem og tilbake gjennom historien, og har foregått i midtøsten under korsfarertiden og Italia under renessansen.

I november i fjor spurte Ubisoft spillerne om de hadde noe ønsket tema for det neste spillet i serien, og et av alternativene deres var den amerikanske revolusjonen. Nå vil ryktene ha det til at det er nettopp denne historiske settingen Ubisoft har valgt å gå for.

Assassin's Creed: Revelations.

Det har blant annet dukket opp et bilde av en Assassin's Creed-aktig snikmorder utstyrt med krigsøks, pil og bue og flintlåspistol. Bak seg har han det amerikanske flagget som ble brukt under revolusjonen, med tretten stjerner som symboliserer de tretten originale statene. Bildet stammer fra nettstedet til det amerikanske bladet GameInformer.

Ifølge Videogaming 247 har Ubisoft selv fortalt at en Assassin's Creed-annonsering vil komme om kort tid. De har også plukket opp noen andre småting som kan hinte om en amerikansk setting.

Tidligere har Ubisoft røpet at det neste Assassin's Creed avslutter hele historien. Dette er ikke minst fordi desember 2012 er en viktig del av handlingen, og Ubisoft helst vil bli ferdige før vi når denne tiden i virkeligheten.

Spillet kommer 15. november, til Xbox 360, PC og PS3.

Les også: Anmeldelse: Assassin's Creed: Revelations

Siste fra forsiden