Amnesia: A Machine For Pigs utsettes til neste år

Nå kan du grue deg i noen måneder til.

Amnesia: The Dark Descent er et skummelt spill, så mye er sikkert. Siden spillets lansering i 2010 har det på jevnlig basis fått voksne menn til å skrike som små piker, det har skapt et eget fellesskap bestående av entusiastiske Youtube-kommentatorer og flittige nivådesignere, i tillegg til å skremme vettet av alle og enhver som har tatt den fryktinngytende turen gjennom Slott Brennenburg.

Da det ble annonsert at en oppfølger til det populære spillet var på vei tidligere i år var det derfor mange som tok imot nyheten med skrekkblandet fryd. Det neste spillet i serien, som går under det fulle navnet Amnesia: A Machine For Pigs, hadde egentlig planlagt lanseringsdato den 31. oktober i år, men i et intervju med Gamezone.com avslører Dan Pinchbeck, prosjektets kreative leder, at det ikke slippes før i 2013.

– Spillets kvalitet er alfaomega under utviklingen, og vi følte at spillet trengte et par ekstra måneders arbeid for å sikre at kvaliteten er best mulig.

Et ekte Amnesia-spill

Handlingen vil foregå i den Viktorianske perioden.

Pinchbeck forteller også litt om hvordan A Machine For Pigs lever opp til sin forgjenger:

– Det sentrale konseptet bak Amnesia: The Dark Descent var å sette spillerens opplevelser i fokus, og dette tar vi vare på i A Machine For Pigs – den følelsesladde reisen som tok deg med på en berg-og-dal-bane-tur bestående av frykt, desperasjon, ensomhet, vemmelse og redsel er fremdeles i fokus.

– Samtidig har vi gjort enkelte endringer for å gi spillet en ny vri. Vi ønsker at spillerne skal ha en veldig annerledes opplevelse, men på samme tid vil A Machine For Pigs også føles som et ekte Amnesia-spill.

Amnesia: A Machine For Pigs lages av indie-utviklerne i thechineseroom, under administrativ ledelse av skaperne av det originale Amnesia, Frictional Games. Spillet kommer i salg for PC og Mac tidlig i 2013.

Les også: Norsk grøsser tar verden med storm Les også: Anmeldelse: Amnesia: The Dark Descent

Siste fra forsiden