Amnesia-utvidelse for alle

Nå kan alle som har kjøpt skrekkspillet laste ned Justine-utvidelsen.

Det svenskutviklede grøsserspillet Amnesia var et av tretten indie-spill som var med på et unikt og spennende «alternate reality game» i forkant av lanseringen av Portal 2.

Som en del av dette spillet fikk Steam-versjonen av Amnesia et stort ekstraeventyr som het Justine. Dette inneholdt en rekke referanser til Aperture Science, men fungerte godt også utenfor rammene til «arg-et».

Det eneste du ikke trenger å frykte i Amnesia er å sulte i hjel.

Nå har Frictional Games lansert en oppdatering som gjør at alle som har kjøpt Amnesia kan kose seg med ekstrainnholdet, uansett om de bruker Steam eller ikke. Dette inkluderer de som har kjøpt spillet på Linux.

– Justine har nå blitt klargjort til å overleve i omverdenen, og vi er glade for å kunne annonsere at vi gir pakken bort gratis. Skru av lysene, ta på deg øretelefonene og spill en ny historie produsert av det originale teamet bak IGF-vinneren Amnesia, sier Frictional Games i en pressemelding.

Den ferske oppdateringen inkluderer også fem noveller (med illustrasjoner) satt til Amnesias verden. Noen små feil fikses også.

Amnesia: The Dark Descent er et spill du absolutt bør ta en titt på, med mindre du er lettskremt. Jeg premierte spillet med en åtter i min anmeldelse, og skrev blant annet dette:

– Amnesia: The Dark Descent er skummelt. Fryktelig, fryktelig skummelt. Stemningen er så tung og dyster at panikken aldri er langt unna, selv når det faktisk ikke skjer noe farlig i det hele tatt. Og når farene først dukker opp eksploderer det i en orgie av skrekk. Jeg måtte ta jevne pauser under spillingen, fordi det ble for mye for meg.

Hvis du ikke lot deg skremme bort, kan du for eksempel kjøpe spillet direkte fra utviklerne.

Siste fra forsiden