Angry Birds til konsoll

Som i Hitchcocks Fuglene dukker de opp overalt.

Angry Birds har blitt et fenomen på mobil, og de sinte fuglene har etter hvert også tatt turen til både PC og nettleseren. Ja, det er til og med mulig å kjøpe flere av PC-spillene i serien på DVD. Stuekonsollene har de imidlertid holdt seg unna – enn så lenge.

Nå ser det ut til at spillgiganten Activision har sikret seg konsollrettighetene. På deres lille del av E3 har de blant annet en video som viser kommende spill, og her blir Activision-logoen plaget av en av de fjærkledde hissigproppene.

En journalist fra nettstedet IGN spurte Activision og dette, og da ble han fortalt at vi kan forvente en annonsering om få uker. I tillegg mente Activisions representant at vi kan glede oss til å «se det på konsoll, i HD».

«Ny» vri på eldgammelt spillkonsept.

Så: Angry Birds kommer til konsoll og det er Activision som gir det ut. Om vi kan se frem til ekstra nivåer eller funksjoner vet vi ikke. Hvilke konsoller det er snakk om og når spillet eller spillene dukker opp vet vi heller ikke.

For de uinnvidde er Angry Birds et spill hvor du må bruke en gigantisk slynge til å sende fuglene dine i retning fiendegrisenes festningsverker. Hvis du treffer godt får du bygningene til å rase, slik at grisene som gjemmer seg under dem blir, vel, drept.

Interessant nok var det snakk om en konsollversjon av Angry Birds allerede i 2010, da fra finske Rovio selv. Hvorfor den har latt vente på seg er et mysterium vi neppe får svar på.

Les også: Angry Birds-studio går for megarekord
Les også: Angry Birds får 3D-versjon

Siste fra forsiden