Anthem

Anthem lover større utfordring og mer «loot» i ny oppdatering

Spillere får nå prøve seg på seks såkalte «Legendary»-oppdrag.

EA

Tirsdag lanserte Bioware en ny oppdatering for Anthem, som bringer diverse nyheter til opplevelsen. Blant annet får spillere nå prøve seg på oppdrag med enda tøffere vanskelighetsgrad, og samtidig skal det gå litt greiere å skaffe seg bedre utstyr.

Legendariske oppdrag

De legendariske oppdragene krever godt samspill for å fullføres.
EA

Med den nye «Legendary Missions»-funksjonen får veteraner prøve seg på tøffere varianter av seks utvalgte historieoppdrag. Ifølge Bioware vil ett oppdrag bli tilgjengelig hver dag, som man kan fullføre så mange ganger man vil på vanskelighetsgraden Legendary.

Som utvikleren forteller vil disse by på en langt større utfordring enn tidligere, og spillere blir nødt til å jobbe sammen dersom de skal lykkes. Legendary-oppdragene byr på bedre belønninger for alle som er i stand til å fullføre dem.

Videre bringer oppdateringen nok en justering av «loot»-systemet i Anthem. Spillere har ikke vært fornøyde med hvor lang tid det tar å sikre seg utstyr som er både kraftig og nyttig, og Bioware pusler fortsatt med å finne den riktige balansen.

Denne gangen får både kister og Apex-monstre (Ursix, Titans, Furies og Escari/Luminaries) en økt sjanse til å inneholde flere gjenstander og ressurser. I tillegg vil Stronghold-sjefer by på mer loot på vanskelighetsgraden GM1 og over.

En utilsiktet bieffekt av denne oppdateringen er at spillere ikke lenger er garantert å få Masterwork-gjenstander fra de sterkeste Stronghold-fiendene – noe som ble introdusert i en tidligere Anthem oppdatering. Utvikleren jobber med å finne en løsning på feilen.

Kosmetikk til alle

For den som liker å pynte på figuren sin, har Bioware rullet ut Elysian Caches. Disse kistene dukker opp hver gang man fullfører et Stronghold, og inneholder ulike kosmetiske gjenstander i tillegg til noen ressurser. Får å åpne dem trenger man Elysian-nøkler, som man får ved å gjennomføre spillets daglige utfordringer.

Ellers venter en haug med justeringer til både ytelse og den generelle spillopplevelsen. Du kan kikke gjennom den fullstendige listen over endringer på EAs nettsider.

Vi har oppdatert saken med informasjon om feilen knyttet til Masterwork-loot fra Stronghold-sjefer.

Bioware er ikke videre fornøyd med Anthem-lanseringen.
Utvikleren lover å rydde opp »

Siste fra forsiden