Åpen beta for World of Warplanes

World of Tanks-skapernes neste spill blir tilgjengelig for alle.

Wargaming.net har ikke bare brukt E3 til å annonsere en Xbox 360-versjon av det massive flerspillerspillet World of Tanks, men også fortalt når spillets luftige oppfølger, World of Warplanes, blir tilgjengelig for spillere verden over.

Den 2. juli vil World of Warplanes gå inn i en periode med åpen betatesting. Det vil si at hvem som helst kan laste ned og prøvespille MMO-spillet. I World of Warplanes møtes piloter i luftkamper med opp til femten fly på hver side, og lagarbeid skal være viktig for å overvinne motstanderne. Spillet kommer med fly fra USA, Russland, Tyskland og Japan, og inkluderer noen av tidenes mest kjente krigsfly.

Om du har erfaring fra den lukkede betatesten kan du blant annet se frem til nye funksjoner som integrerte taktiske hint, mannskap med unike egenskaper og to nye spillmiljøer.

World of Warplanes blir et «free to play»-spill. Det vil si at det er gratis å laste ned og gratis å spille, men at man kan bruke ekte penger på å kjøpe hjelpemidler og ekstra kraftig ammunisjon. Dermed kan man betale seg til fordeler.

Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet. Du kan også lese en sniktitt vi skrev i fjor sommer.

Les også: World of Tanks-skaper graver opp krigsfly i Burma

Siste fra forsiden