Apex Legends - Sesong 1

Apex Legends får enda en ny figur denne sesongen

Et nytt våpen og to «innovative» gjenstander skal også være på vei.

Octane var den første helten introdusert i Wild Frontier, men enda en skal være på vei.
EA

Tirsdag lanserte Respawn den første sesongen med innhold for Apex Legends. Så langt har spillere fått leke seg med én ny figur, kalt Octane, og alle som har kjøpt sesongens Battle Pass har hatt muligheten til å låse opp en drøss med kosmetiske gjenstander for spillet.

Apex Legends' første sesong byr på en drøss med kosmetiske gjenstander, men Respawn har flere hemmeligheter på lur.
EA

Det viser seg imidlertid at utvikleren ikke har lagt alle kortene på bordet, og takket være Sony vet vi litt om hva Apex Legends-fans har å se frem til i de neste månedene. Ifølge spillets side på PlayStation.com skal to nye figurer blir tilgjengelige i løpet av Wild Frontier-sesongen.

Den første er, som nevnt, allerede ute, men Octane skal altså få selskap.

Elementært, min kjære Wattson?

Hvem den nye figuren er eller når den kommer, sier nettsiden ikke noe om. Skal vi tro informasjon gjemt i spillets filer, er det derimot trolig at spillets tiende figur blir Wattson – en mystisk figur som visstnok skal kunne legge ned feller ladet med elektrisitet.

Både Octane og Wattson ble avduket under en økt med snoking tidligere i år, og da den første har vist seg å være ekte er det en sjanse for at nummer to også skyter blink. Respawn har riktignok advart fans mot å stole blindt på slike rykter, så vi får bare vente å se hvem som dukker opp etter hvert.

Videre forteller PlayStation at ett nytt våpen og to gjenstander, som skal «introdusere noe strategisk nytt og innovativt til spillet», kommer underveis i sesongen.

Nøyaktig hvor lenge Wild Frontier skal vare er enda uvisst, men ifølge utvikleren skal planen være å holde den gående i omtrent tre måneder.

Her på bruket spiller vi fortsatt en del Apex Legends,
Vår anmelder utropte spillet som ny battle royale-konge »

Siste fra forsiden