Apex Legends

Apex Legends-spillere opplever at skuddene ikke gir skade

Respawn lover bot og bedring.

EA

I en Twitter-melding på den offisielle Apex Legends-kontoen opplyser utviklerne av det populære Battle Royale-spillet at de skal fikse et problem mange spillere har klaget på den siste tiden.

Apex Legends har nemlig hatt problemer med treffregistreringen, altså at skuddene ikke gjør skade på motstanderne til tross for at de treffer målet.

Mangelfull treffregistering skal ha vært et vedvarende problem i spillet, men mange spillere rapporterer at fenomenet gjorde seg enda mer gjeldende med den nylig lanserte femte sesongen.

EA

Demonstreres i videoer

– Kulene treffer; du kan se det, og du kan høre det. Men ingen skade blir registrert, heter det i et innlegg på EAs eget Apex Legends-forum som underbygges av flere andre spillere.

En del har lagt ut videoer på blant annet Twitter som demonstrerer problemet.

Respawn Entertainment sier i Twitter-meldingen at de skal slippe en serverpatch på samtlige plattformer som er ment å fikse problemet, og hvorvidt fiksen fungerer gjenstår å se.

Apex Legends entret Battle Royale-sjangeren med brask og bram og ble raskt et meget populært alternativ til Fortnite og andre aktørene.

I sin kvartalsrapport i fjor høst opplyste EA at spillet hadde kommet opp i 70 millioner spillere, og i sin mai-rapport kom det frem at spillet var det mest nedlastede free-to-play-spillet i 2019 på PlayStation-plattformen.

Les også: – Solomodusen var ødeleggende for Apex Legends »

Siste fra forsiden