Årets Football Manager kunngjort

Ja, det blir jul i år også.

Dette kommer neppe som noen gigantisk overraskelse, men Sega og Sports Interactive har nå kunngjort at vi får en ny versjon av Football Manager i år også. Den heter Football Manager 2012, og de første detaljene er nå ute på nettet.

Som vanlig gir Football Manager 2012 deg anledningen til å være manager for en fotballklubb. Spillet har over 50 nasjoner og svært detaljerte databaser over spillere, trenere og klubber, så her får du alt unntatt svettelukten.

Denne gangen loves vi over 800 nye funksjoner og forbedringer, og C&VG trekker frem elementer som talentspeiding, handel av spillere og de tredimensjonale kampvisningene som elementer hvor spillet har fått forbedringer i forhold til fjorårsversjonen.

Ellers skal spillet ha fått en bedre øvingsdel og et grensesnitt som endrer seg avhengig av hvor høy oppløsning du har på skjermen din. Jo høyere oppløsning, jo mer informasjon får du se.

– Det er et nytt år med evolusjon med litt revolusjon i tillegg, så vi er rimelig sikre på at våre dedikerte miljøer, og forhåpentligvis mange nye spillere også, kommer til å spille og kose seg med spillet når det lanseres senere i år, sier Sports Interaktive-sjef Miles Jacobson til Computer & Video Games.

Det offisielle nettstedet har en detaljert liste over nyheter i det kommende spillet, som skal lanseres før jul for PC og Mac. Der finner du også skjermbilder fra Football Manager 2012

Siste fra forsiden