Arma 3 har fått første del av kampanjen

Delta i fredsbevarende oppdrag på ei idyllisk Middelhavsøy.

Da tsjekkiske Bohemia Interactive lanserte krigssimulatoren Arma 3 tidligere i høst var det uten enspillerkampanjen. I stedet for å ferdigstille denne til lansering valgte de å gå for en løsning der kampanjen skulle bli lansert i en serie gratis utvidelser til spillet.

Nå har den første av disse dukket opp. For å få tilgang trenger du ikke å foreta deg noe annet enn å oppdatere spillet, noe som i utgangspunktet skjer automatisk på Steam.

Fredsbevarende oppdrag går galt

Kampanjen gir deg rollen som Ben Kerry, en NATO-soldat på fredsbevarende oppdrag i Middelhavsområdet. NATO har startet å trekke tilbake styrkene sine etter å ha vært engasjert på øynasjonen Republic of Altis & Stratis, hvor det for fem år siden ble utkjempet en blodig borgerkrig. Men tilbaketrekningen blir langt fra så lett som forventet.

Oppdateringen inkluderer også nye våpen, animasjoner, 3D-objekter og skriptede moduler, som brukerne kan benytte seg av når de lager nye oppdrag. Resten av kampanjen vil lanseres i to separate oppdateringer senere, og Bohemia forventer at episodene akkompagneres av mer gratis innhold, slik som nye kjøretøyer.

Handlingen i Arma 3 foregår på øyene Altis og Stratis, som er modellert etter to ekte, greske øyer. Totalt byr de på nesten 300 kvadratkilometer med terreng, hvorav mesteparten befinner seg på Altis. Man kan også utforske havbunnen rundt øyene.

Les også: Arma-utviklarar ute av fengsel
Les også: Bohemia benekter spionasjeanklager

Siste fra forsiden