Assassin's Creed Chronicles

Assassin's Creed Chronicles-trilogien er gratis akkurat nå

PC-versjonen gis bort til alle som er raske på labben.

Ubisoft deler i disse dager ut gratiseksemplarer av Assassin's Creed Chronicles. Trilogien med snikmorderaction i 2,5D er gratis på PC via Ubisoft Connect, men kun frem til klokken 11:00 på fredag 12. november.

Assassin's Creed Chronicles.
Ubisoft

Vil du ha et eksemplar må du sveive innom Ubisofts nettsider. Her trykker du på knappen merket «Ubisoft Connect PC», logger deg inn og så kan du laste ned og spille så mye du vil.

Assassin's Creed Chronicles ble opprinnelig avduket i 2014 og deretter lansert i tre deler – China, India og Russia. Spillet tar en avstikker fra snikmorderseriens vante formel, og serverer i stedet sideskrollende plattformaction i to og en halv dimensjon.

Assassin's Creed Chronicles.
Ubisoft

Gamer.no testet både China og India i sin tid. Begge fikk en middelmådig mottakelse her på bruket, og som Andreas Bjørnbekk skrev i India-anmeldelsen var det for mange irritasjonsmomenter som ødela for det som ellers kunne vært en morsom opplevelse.

Gratistilbudet kommer i forbindelse med Ubisofts 35-årsjubileum. Ting er imidlertid ikke bare fryd og gammen hos utvikleren, som anklages av ansatte for å ikke slå ned på ukultur og dårlig oppførsel.

I et åpent brev adressert til Ubisoft-sjef Yves Guillemot – signert av over 1000 tidligere og nåværende ansatte – bes ledelsen om å gjøre mye mer for å rydde opp i problemene. Guillemot har lovet forbedringer, men så langt er de ansatte langt ifra fornøyde.

Assassin's Creed-serien går inn i en ny fase.
Ubisoft lager plattform som utvikler seg over tid, med nytt innhold i forskjellige tidsperioder »

Siste fra forsiden