Assassin's Creed III har samarbeidsmodus

I Wolfpack-modusen må man jobbe sammen om målrettede mord.

Siden den først så dagens lys i Assassin’s Creed: Brotherhood har flerspillerdelen vært en viktig del av serien. Den særegne drep-eller-bli-drept modusen, der målet er snike seg innpå motstanderen ved å opptre så normalt som mulig, har fått mye skryt for å være unikt og nytenkende, men så langt har man hold seg til dødskamper eller lagbasert kniving.

Det er mange som gleder seg til Assassin's Creed III i høst.

Med Assassin’s Creed IIIs Wolfpack-modus vil dette endre seg. Den nye flerspillermodusen vil la deg samarbeide med en eller tre andre spillere om å gjennomføre en serie av koordinerte drap. Målskivene er datastyrte, noe som sannsynligvis gjør at det blir enda vanskeligere å skille ut hvem man skal drepe. For å komme seg videre til neste drapssekvens må man også score høye poengsummer på kort tid.

IGN.com har fått fingrene på modusen under årets Comic-Con-messe, og kan melde om at einstøinger vil ha problemer med å klare seg uten resten av laget. Målpersonene henger nemlig som vanlig sammen med en gjeng av lignende figurer slik at det er vanskelig å peke ut akkurat hvem som er målet. Da er det greit å ha backup dersom noe går galt. Dessuten kommer de store poengsummene kun dersom laget synkroniserer drapene sine.

Tilbake til den amerikanske revolusjon

Assassin’s Creed III skal fungere som en avslutning på hovepersonen Desmond Miles fortelling. Denne gangen gjenopplever Desmond minnene fra snikmorderforfaderen Connor, som er halvt engelsk og halvt Mohawk-indianer. Connor, eller Ratonhnhaké:ton som han også kalles, opererte på under den amerikanske revolusjon, noe som betyr at vi får stifte bekjentskap med historiske personer som George Wahington og Charles Lee.

Connor myrder seg gjennom den amerikanske revolusjon.

Vi fikk tatt en titt på spillet under årets E3-messe, og kollega Marius virket spent på hvordan den historiske perioden takles. Spillet kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 den 31. oktober i høst, mens PC-utgaven vil slippes en gang før julaften. Det er også snakk om wn Wii U-utgave, men siden ingen aner når konsollen lanseres i høst er det vanskelig å spå noen utgivelsesdato.

Les også: Sniktitt: Assassin's Creed III Les også: Michael Fassbender spiller i Assassin's Creed-film

Siste fra forsiden