Atari 2600 gjør comeback

Retrokonsollen lærer nye triks.

Atari Flashback er ikke et nytt konsept. Allerede i 2004 meldte vi om den første utgaven av konsollsimulatoren. Dette er enkelt og greit en moderne konsoll som lar deg spille klassiske spill fra den vel så klassiske konsollen Atari 2600 på en moderne TV.

Nå er det endelig duket for den tredje og klart mest fullkomne utgaven av maskinen. Eurogamer har fått nyss i at Atari Flashback 3 utgis i september.

Sånn ser konsollen ut.

Spillnettstedet har samlet informasjon fra ulike britiske nettbutikker, som opplyser at maskinen skal inneholde mellom 50 og 60 forhåndsinstallerte spill, og støtte nye via en innebygd SD-kortleser. Man får også med to styrestikker og en plakat. Prisen spenner fra tre til fem hundre norske kroner, alt etter hvilken pakke man er på utkikk etter.

Spillisten finner du i sin helhet på Eurogamer, men vi kan røpe at man får sjansen til å gjenoppleve klassikere som Asteroids, Battle Zone og Yar's Revenge.

I tråd med tiden kan konsollen også utfordre deg med en ledertavle, da i tillegg til at den gir deg sjansen til å laste opp resultatene dine på Facebook, Twitter og Ataris hjemmeside. Den konkurranselystne spilleren får altså nok å henge klørne i.

Siste fra forsiden