Atari letter på Neverwinter-sløret

Lanserer nettsted, bilder og trailer.

Rollespillet Neverwinter ble annonsert i fjor høst, men både utgiver Atari og utvikler Cryptic Studios har holdt seg rimelig stille om tittelen i tiden som har gått.

Nå viser de imidlertid spillet frem på E3, og i den forbindelse har de lansert et nettsted med bilder og informasjon om spillet. En trailer har vi også fått.

Neverwinter er sentrert rundt fantasibyen ved samme navn (hentet fra Dungeons & Dragons-universet). Handlingen foregår i tiden etter at et enormt vulkanutbrudd la byen øde, og nå samarbeider dverger, alver og mennesker om å gjenoppbygge den. Men onde krefter ønsker selvsagt å sette en stopper for moroa.

Du kan spille Neverwinter alene eller sammen med venner. Om du spiller alene arter det seg omtrent som et tradisjonelt, gruppebasert rollespill (litt som det originale Dragon Age). Om du spiller med venner får spillerne kontrollere hver sine heltefigurer.

Det skrytes av episk handling, klassisk rollespilling og et strategisk gameplay.

Mest interessant er kanskje et innebygd redigeringsverktøy som skal la spillerne bygge sine egne spillopplevelser. Omgivelsene kan skapes fra bunnen av, og spillerne kan fylle dem med monstre og datastyrte figurer. Når man så er fornøyd, kan eventyret deles med hele verden gjennom spillet.

Stikk innom det nylanserte nettstedet for mer informasjon.

E3-traileren.

Siste fra forsiden