Avdukes neste Need for Speed under E3?

Ryktene hevder spillet får undertittelen Most Wanted.

Det har gått både opp og ned for Need for Speed-serien de siste par årene. Etter den ljomende kritikersuksessen Need for Speed: Hot Pursuit i 2010 snublet serien litt i egne skolisser med Need for Speed. The Run i fjor høst. De fleste vil antageligvis påstå at forskjellige utviklere er grunnen til kvalitethoppet. Hvem som skal stå for neste innslag i serien kan vi få svar på allerede i neste uke.

I følge Joystiq skal streaming-tjenesten TwitchTV ha sendt ut en liste over hva de skal vise under neste ukes E3-messe, og der figurerer Need for Speed: Most Wanted som et av innslagene.

Burnout-utvikleren Criterion sto bak det mange mener er seriens høydepunkt.

Fans med et par år på baken vil erindre at serien allerede har et innslag kalt Need for Speed: Most Wanted, uten at det har hindret EA fra å rappe navn fra sitt massive arkiv tidligere. Undertittelen Hot Pursuit har for eksempel blitt benyttet hele tre ganger, senest i 2010 av Burnout-utvikleren Criterion.

Akkurat hvem som skal stå bak dette nye innslaget i serien er fremdeles uklart, men det må være lov til å håpe at Criterion får fingrene i lisensen igjen. Dette virker også sannsynlig etter stillingsutlysningen forrige uke som avslørte at utvikleren arbeidet med et Vita-spill. Spørsmålet om når spillet antageligvis kommer ut er litt mer klart, siden EA allerede har bekreftet at et nytt Need for Speed-spill vil komme innen slutten av mars 2013.

Vi håper vi får høre mer om spillet under E3 neste uke. Som vanlig stiller vi mannsterke med tre spillhungrige skribenter over dammen.

Les også: Anmeldelse: Need for Speed: Hot Pursuit Les også: Anmeldelse: Ridge Racer Unbounded

Siste fra forsiden