Avslører ekstrainnholdet til Watch Dogs
(Bilde: Ubisoft)

Avslører ekstrainnholdet til Watch Dogs

Her er hva sesongpass-eiere får tilgang til.

Sesongpass-ordningen for kjøp av ekstrainnhold til spill, det vil si at man betaler en sum i forkant for å få tilgang til alle innholdspakkene i en gitt periode, blir stadig mer vanlig.

Storspill som Bioshock InfiniteBatman: Arkham Origins og Metro: Last Light er blant titlene som benytter seg av dette, og i en fersk pressemelding fra Ubisoft bekreftes det nå at også deres kommende storsatsing Watch Dogs får sesongpass.

Samtidig avslører selskapet akkurat hva de har i ermet for å lokke folk til å anskaffe seg sesongpassene, og det ser sannelig ut til at de har en god del ekstrainnhold klart.

Ekstrainnholdet vil blant annet by på disse krabatene.
Ekstrainnholdet vil blant annet by på disse krabatene.Bilde: YouTube/Ubisoft

Kyborg-jakt i parallelt univers

Først og fremst vil ekstrainnholdet omfatte en helt ny enspillerhistorie hvor man spiller som en fyr ved navn T-Bone, en visstnok både eksentrisk og briljant hacker. Akkurat hva historien går ut på er uvisst.

Det vil også komme en ny spillmodus kalt «Conspiracy Digital Trip», som tilsynelatende innebærer å jakte etter nifse kyborger i et slags parallelt univers ved hjelp av et par spesielle briller som manipluerer hjernen din.

I tillegg byr ekstrainnholdet på flere oppdrag, våpen og klesplagg for hovedspillfiguren Aiden Pearce, men akkurat hva du får å leke deg med er ikke kjent. Ubisoft har for øvrig sluppet en trailer fra ekstrainnholdet som du kan se under.

Watch Dogs lanseres den 27. mai til PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 og PC.

Ubisoft avslørte også flerspillerdelen fra Watch Dogs nylig: Det gjorde de i form av et langt videoklipp »

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen