Back to the Future til Wii

Mens PS3-versjonene får butikkutgave.

Eventyrspesialistene Telltale Games har kunngjort at Back to the Future: The Game vil komme til Wii. Hele sesongen vil lanseres i butikk (i én pakke), og amerikanerne får det allerede i oktober.

Når det kommer til Europa vet vi ikke, men ifølge Eurogamer vil vi få mer informasjon om de europeiske lanseringsplanene snart.

I Back to the Future: The Game fortsetter historien om tenåringen Marty og den relativt eksentriske vitenskapsmannen Emmett Brown. Den godeste vitenskapsmannen har forsvunnet, og eventyret starter med at tidsmaskinen plutselig dukker opp utenfor huset hans. Dermed er det opp til Marty å finne ut hvor (eller «når») den kommer fra, og reise tilbake for å redde vennen sin.

Men dette er bare starten; jo mer Marty og Emmett gjør for å ordne opp i historien, jo mer kaos blir det i tidslinjene.

– At vi nå kan gjøre vårt innhold tilgjengelig på alle de store konsollplattformene er en viktig milepæl i vår langsiktige vekststrategi. Back to the Future: The Game passer perfekt for Wii-plattformen, og vi gleder oss til å bringe spillet til butikkene denne julen, sier Telltale-sjef Dan Connors i en pressemelding.

Telltale har i samme slengen annonsert at PS3-eiere snart vil kunne kjøpe hele sesongen på bluRay, samt at en samlerutgave med alle episodene på disk nå er tilgjengelig for PC (denne er forøvrig gratis for de som allerede har kjøpt sesongen, men de må betale frakt). Til nå har versjonene for PS3 og PC kun vært tilgjengelig via digital distribusjon.

Siste fra forsiden