Battlefield 3: Armored Kill har fått dato

Den kjøretøyfokuserte tilleggspakken kommer i september.

Mandag annonserte svenskene i DICE at Battlefield 3-fans får klørne i den tredje tilleggspakken, Armored Kill, om ikke så alt for lenge via spillets nettsider. Det er dog ikke bare én slippdato å forholde seg til.

Store kart og nye kjøretøy i vente.

På grunn av en avtale mellom EA og Sony får alle som spiller på PlayStation 3 innholdet en uke før alle andre. Er du i tillegg medlem av Premium-tjenesten får du som lovet alt innhold to uker før de som ikke er medlemmer. Resultatet blir at det går hele tre 3 uker mellom når PlayStation 3-fans med Premium kan hoppe inn i tanksen, og til Premium-løse Xbox 360 og PC-spillere kan gjøre det samme.

Datoene er som følger:

  • Battlefield 3 Premium PlayStation 3: 4. september.
  • Battlefield 3 Premium Xbox 360 og PC: 11. september.
  • Battlefield 3 PlayStation 3: 18. september.
  • Battlefield 3 Xbox 360 og PC: 25. september.

I denne utvidelsen går Battlefield 3 tilbake til røttene, med store massive kamper der både infanteri og ulike kjøretøy spiller en stor rolle. Pakken inkluderer fire nye kart, der et av de er det største i spillseriens historie. I tillegg til dette kan vi vente oss mye nytt maskineri å kjøre, samt en ny spillmodus kalt Tank Superiority.

Armored Kill er Battlefield 3s tredje tilleggspakke, og følger i fotsporene til vinterens Back to Krakand og sommerens nærkampsfokuserte Close Quarters. Sistnevnte fikk en god mottakelse her på Gamer.no, og vår anmelder følte at pakken på lang vei var en reel utfordrer til de mer intense og actionfylte Call of Duty-spillene.

Les også: Anmeldelse: Battlefield 3: Close Quarters Les også: 1,3 millioner har skaffet seg Battlefield 3 Premium

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden