Battlefield 3-dato er spikret

Det etterlengtede skytespillet kommer i god tid før jul.

Battlefield-serien er velkjent for alle med et snev av interesse for skytespill, og det går ikke hus forbi at de jobber med å gjennopplive den største spillserien sin. Svenskene i EA DICE er tross alt blant de fremste i verden på skytespill.

I kveld fortalte Electronic Arts at enorme Battlefield 3 kommer i salg 25. oktober, det betyr sannsynligvis 27. oktober i Norden.

Dette er en av de største satsningene til EA for øyeblikket, og EA har tidligere vist at de har stor tro på Battlefield 3:

– Vi vet at vi har en diger konkurrent, men i duell med Call of Duty så har vi en bedre spillmotor, et bedre spillstudio og simpelthen et bedre spill, uttalte selskapets sjef John Riccitiello for en måned siden.

Vår egen Lasse Lervik kikket på spillet i mars, og var allerede da svært imponert.

– Det er ikke bare det at Frostbite 2.0-motoren er noe av det absolutt lekreste vi har sett, eller at svenskene igjen setter standarden for ødeleggbare omgivelser i et spill. Ei heller det at lydbildet skaper en stemning og intensitet som virkelig ligger an til å definere et referanseverk. Snarere er det en kombinasjon av alle disse delene som gir inntrykk av at EA DICE aldri har tatt konkurransen mer alvorlig, skrev han i sin sniktitt.

Battlefield 3 kommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360, og vises frem i detalj på E3 denne uka. I september er det duket for åpen betatesting.

Her er en fersk trailer fra E3:

Siste fra forsiden