Battlefield 3 med samarbeidsoppdrag

Spill med en kompis i det kommende storspillet.

Det vi har sett av Battlefield 3 så langt har vært svært lovende, og det vi har hørt gjør oss ikke mindre spente. Vi trenger vel strengt tatt ikke flere grunner til å glede oss til denne høsten, men DICE og EA har flere kort i ermet.

Under EAs Gamescom-konferanse i dag ble det kunngjort at Battlefield 3 kommer med et utvalg av samarbeidsoppdrag når spillet lanseres den 28. oktober. Disse samarbeidsoppdragene vil la deg og en kompis skyte ned fiender sammen, gjenopplive hverandre, og jobbe mot en høy poengsum og god tid mens dere løser en felles oppgave.

Battlefield 3 krever nok sitt av grafikkkortet ditt.

Gjennom Battlelog-plattformen vil du kunne se dine beste tider og poengsummer, og sammenligne tallene med venner og andre spillere. Dette vil antageligvis åpne vennlig topplistejag og en kamp om å være best.

Det vi fikk se av samarbeidsmodusen under presentasjonen minner mye om de populære Special Ops-oppdragene i Modern Warfare 2 fra rivalserien Call of Duty, men fremdeles vet vi svært lite om detaljene. Våre to utsendte journalister på Gamescom-messen vil forhåpentligvis komme med mer informasjon om modusen og Battlefield 3 i dagene som kommer.

Siste fra forsiden