Battlefield Hardline utsettes til 2015

Visceral trenger mer tid til å gjøre spillet bedre.

Battlefield Hardline lar vente på seg.
EA

EA og Visceral Games har valgt å utsette skytespillet Battlefield Hardline til begynnelsen av 2015. Opprinnelig var planen å slippe spillet allerede i høst, men utvikleren har innsett at det trengs mer tid for å få finslipt opplevelsen i etterkant av betatesten tidligere i sommer.

Battlefield Hardline legger opp til kamp mellom politi og røver.

– Vi har gått dypt inn i i informasjonen og tilbakemeldingene etter betatesten, og har allerede implementerte mye av det inn i spillet og delt det direkte med dere, forteller DICE-toppen Karl Magnus Troedsson i et blogginnlegg på Battlefield-sidene.

– Nye muligheter

For å få gjort alle de justeringene de ønsker, velger derfor gjengen å utsette spillet med noen måneder. Troedsson antyder også at det ikke bare er snakk om tekniske forbedringer, men mer konkrete nyvinninger.

– Tilbakemeldingen har også fått oss til å begynne å tenke på andre muligheter og måter vi kan bringe Hardlines innovasjon til et nytt nivå, og til å gjøre spillet enda bedre. Desto mer vi tenkte på disse ideene, desto mer visste vi at vi måtte få de inn i spillet som dere alle kommer til å spille, forteller han i blogginnlegget.

Har du fremdeles troen på Battlefield?

Uten å gå betydelig mer under overflaten, nevner han at de kommer til å legge til noen nye tilskudd til flerspillerdelen, inspirert av tilbakemeldingene fra fansen. I tillegg skal enspillerkampanjen finpoleres ytterligere.

Stabilitet er et fokus

Det som sikkert likevel er viktigst for Battlefield-fansen er å høre at den ekstra tiden vil bedre spillets stabilitet også. Etter at Battlefield 4 slet med stabilitet lenge etter lansering i fjor høst har seriens omdømme falt betraktelig. Troedsson understreker at et fokus på stabilitet har vært til stede allerede fra første utviklingsdag.

– Vi har lært mye av Battlefield 4, fortsetter å lære mye fra vårt testområde og kommer til å lære mye etter nok en bearunde for Hardline. Mer tid lar oss finne problemer som teamet kan prøve å løse før lansering, skriver Troedsson.

Battlefield Hardline er et lite sidesprang i Battlefield-serien, der moderne krigføring erstattes med konflikter mellom politi og ransmenn. Spillet kommer til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og Windows en gang tidlig i 2015.

Vi tok tempen på spillet tidligere i sommer.
Det vi fikk prøve av Battlefield Hardline virket lovende »

Siste fra forsiden