Battlefield V Lightning Strikes

Battlefield V begynner 2019 med en ny modus

Første del av Lightning Strikes-oppdateringen kommer denne uken.

EA og DICE la mandag ut nye detaljer om den kommende Lightning Strikes-oppdateringen til Battlefield V. Første del rulles ut 17. januar, og byr blant annet på en mer intens Conquest-modus, nye våpen å låse opp og flere andre endringer.

Squad Conquest

Squad Conquest spilles på mindre varianter av eksisterende brett.
EA

Den første nye Battlefield V-modusen i 2019 har fått navnet Squad Conquest, og er en mer konsentrert variant av den vanlige Conquest-modusen. Her kjemper to lag på opptil 16 spillere mot hverandre på mindre versjoner av de tre brettene Arras, Hamada og Rotterdam.

I stedet for seks flagg er det kun tre, og spillere må jobbe sammen for å kontrollere så mange som mulig for å etter hvert bekjempe motstanderlaget. Ifølge DICE er man avhengig av solid lagspill og gode strategier i Squad Conquest, og det å kunne forutse fiendens bevegelser er langt viktigere enn i andre moduser.

Squad Conquest er i utgangspunktet kun tilgjengelig fra 17. til 30. januar, men DICE utelukker ikke at modusen kan vende tilbake ved en senere anledning.

Våpen og andre endringer

Ved å fullføre ukentlige utfordringer i løpet av januar og februar har spillere muligheten til å låse opp flere nye våpen. DICE har avslørt tre av disse: Zk-383 SMG for Medic-klassen, Modele 1944 semi-automatic rifle for Assault-klassen og M 1922 MMG for Support-klassen.

Videre lover DICE å justere på opplevelsen når man blir avlivet i spillet. Heretter skal det bli lettere å se hvor du ble skutt fra og hvem som gjorde ugjerningen, som både gir deg mer informasjon og gjør det litt enklere å vite hvem du skal ta hevn på.

Disse, og en rekke andre justeringer som du kan lese mer om på EAs nettsider, er bare første del av Lightning Strikes-utvidelsen. Utvikleren hinter også om samarbeidsmodusen Combined Arms, at Rush-modusen skal komme tilbake, en ny Grand Operation er på vei og flere andre opplevelser vil rulles ut i fremtidige oppdateringer.

I vår kommer også Battlefield Vs battle royale-modus.
Firestorm lanseres i mars »

Siste fra forsiden