400 Aion-betanøkler delt ut

Begrenset antall

Gamer.no ga bort nye, eksklusive tilgangsnøkler til betatesten.

Aion: The Tower of Eternity er et kommende massivt online rollespill fra selskapet som har gitt oss City of Heroes, Guild Wars og Lineage. Spillet kom i salg i Asia i vinter, og får en europeisk utgivelse til høsten. MMO-tittelen finner sted i en fantasy-verden kalt Atreia, som er splittet mellom to rivaliserende fraksjoner og en en gammel ondskap som kjemper en krig i lufta.

Rustet for kamp.

Spiller-mot-spiller-mot-miljø

Midt i denne verdenen befinner det seg et mektig tårn, som også er en portal mellom dimensjonene deres, samt underverdenen. Når portalen blir åpnet av «en stor ondskap», vekkes dragene i underverdenen opp, og bestemmer seg for å ta hevn på begge verdenene.

Utviklerne har tidligere fortalt at du får muligheten til å ta del i det dynamiske forholdet mellom engler, demoner og drager, og på den måten være med på å bestemme verdens skjebne. De to første fraksjonene styres av spillerne selv, mens dragene styres av serveren. De to menneskelige fraksjonene vil kunne kjempe mot hverandre, mens dragene kjemper mot dem begge.

NCsoft skryter av et grensesprengende vakkert spill, og spilleren gis store muligheter til utforsking. Du kan klatre opp de største fjellene og fly gjennom skyer i bevegelse, og uansett hvor du reiser skal du møtes av en enorm detaljrikdom.

400 eksklusive nøkler gitt bort

For over tre uker siden delte vi ut 200 betanøkler rekordraskt, og de heldige vinnerne fikk prøve rasen Elyos en hel helg.

Nå åpner NCsoft slusene igjen. Fra fredag 3. juli klokken 21:00 til mandag 6. juli klokken 09:00 gir NCsoft spesielt inviterte tilgang til en ny lukket betahelg. Betaen vil gi tilgang på fraksjonen Asmodian, og man kan spille seg opp til erfaringsnivå 20. Utover dette er det ingen begrensninger.

Gamer.no fikk tilgang på 400 Norges-eksklusive tilgangsnøkler som vi ga bort til våre lesere i løpet av halvannen time i kveld. For å sikre seg en nøkkel måtte man fortelle oss hvilken spillmotor Aion bruker en renovert utgave av. Korrekt svar var CryEngine.

Gratulerer til alle som fikk nøkkel. Følg med på Gamer.no for flere konkurranser i tiden fremover.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden