Begrensninger for gratis The Old Republic

BioWare har annonsert detaljer om hva gratisspillere må gi avkall på.

BioWare har nå gått ut med litt generell informasjon om hva man må gi avkall på dersom man velger å spille Star Wars: The Old Republic uten å betale månedsabonnement (via IGN).

Den gledelige nyheten er at alt historiebasert innhold fra nivå 1 til og med 50 kommer til å være åpent for alle. Men det er da også alt som ikke underlegges en eller annen form for begrensning.

I bunn og grunn virker det som om man sverger til det magiske tallet tre. Du kan gjøre tre «Warzones» per uke, belønninger fra bare tre flashpoint-instaser og mulighet til å spille tre romoppdrag.

Begrensninger og mikrotransaksjoner

Andre begrensninger går på å begrense adgang. For eksempel vil figurskapingen ha begrensninger, og man må bruke den nye mikrotransaksjonsvalutaen kalt cartel-mynter for å få større ryggsekk, større lagringsplass og mer enn én mannskapsferdighet.

Snart blir det gratis å pludre med denne karen.

Du får ikke lov til å delta i de hordemodus-lignende «operations» i det hele tatt, noe som gjør at man ikke kan grabbe til seg det beste utstyret uten å i det minste punge ut for et ukespass. Det betyr kanskje ikke så mye, da man ikke kan bruke det beste uansett uten å kjøpe en lisens.

Resten av begrensningene er mer knyttet til å gjøre ting litt mindre behagelig for spilleren. Man prioriteres ikke i innlogginskøen, man kan kun levnes opp fem ganger ute i felten før man må traske et godt stykke, og det tar lengre tid før man kan benytte seg av hurtigreise-funksjonen.

Det er nok en krevende prosess å forme om Star Wars: The Old Republic slik at man kan tilby en gratisutgave. Opprinnelig var planen å holde seg til månedsabonnement, men BioWare snudde på flisa i begynnelsen av august. Det er fremdeles mulig å betale abonnementsavgiften for de som ønsker det. Gratistilbudet kommer etter planen i løpet av høsten.

Les også: The Old Republic får omfattende gratistilbud til høsten Les også: Star Wars: The Old Republic mister abonnenter

Siste fra forsiden