Bekrefter nyversjon av Little Big Adventure

Twinsens sjarmerende eventyr kommer i ny ham.

I fjor høst ble det klassiske actioneventyret Little Big Adventure (kjent som Relentless: Twinsen's Adventure i USA) lansert på nettstedet Good Old Games, sammen med oppfølgeren.

Nå er det klart at utviklerne jobber med en nyversjon av Little Big Adventure. Det kom frem i et intervju på nettopp Good Old Games, hvor brukerne fikk stille spørsmål til gjengen bak det sjarmerende spillet.

Originale Little Big Adventure.

De røper ikke spesielt mange detaljer om nyversjonen, men sier at de vil teste noen nye ideer. Hvis de slår an blant kjøperne, vil de ta dem med videre når de eventuelt lager Little Big Adventure 3. Hvor stor suksess de oppnår med nyversjonen er nok med på å avgjøre om det tredje spillet i det hele tatt kommer.

Utviklerne sier også at de ønsker å involvere det sterke miljøet rundt de gamle Little Big Adventure-spillene i deres videre arbeid.

For nye spillere kan vi fortelle at Little Big Adventure-spillene er isometriske actioneventyr satt til svært sjarmerende miljøer. Spillene foregikk i store og åpne omgivelser, og mange av gåtene og utfordringene kunne løses i den rekkefølgen spilleren ønsket.

Siste fra forsiden