Grand Theft Auto 6

Bekreftet: «GTA 6»-trailer kommer i desember

Rockstar slipper en trailer for spillet neste måned.

Gateløp i Grand Theft Auto V.
Rockstar Games

Oppdatering: Rockstar bekrefter trailer.

Tidligere i dag kom ryktene om at en trailer til Grand Theft Auto VI var like rundt hjørnet, og bare noen timer senere har Rockstar nå bekreftet ryktene på X / Twitter.

Traileren og en full annonsering av spillet kommer i desember, samtidig som Rockstar Games feirer 25-årsjubileum.

Original sak følger:

Det finnes neppe noe spill som er så etterspurt og etterlengtet som Grand Theft Auto VI. Siden Rockstar i fjor bekreftet at arbeidet med et nytt spill i serien var i gang har utvikleren sagt lite, men offisielle nyheter kan være rett rundt hjørnet.

Det er Bloomberg som har vært i snakk med anonyme kilder som skal ha kjennskap til Rockstars planer. De forteller at en avduking av spillet kan komme allerede denne uka, etterfulgt av en første trailer for spillet i desember.

Rykter om en forestående avduking har florert i lang tid, så det gjelder å ta dette med en god klype salt. Rockstar-eier Take-Two har imidlertid sagt at det forventer rekordinntekter i løpet av regnskapsåret 2025 – 1. april 2024 til 31. mars 2025. Dersom det er knyttet til neste Grand Theft Auto har Rockstar dermed bare tiden av veien på å stelle i stand en skikkelig avduking.

Rockstar har ikke kommentert ryktene. Take-Two planlegger for øvrig å legge frem sin nyeste kvartalsrapport i løpet av kvelden, der det potensielt kan dukke opp nyheter om selskapets fremtid.

Basert på en omfattende lekkasje fra i fjor, tyder mye på at Grand Theft Auto VI – som enda ikke har noen offisiell tittel – finner sted i Vice City. Spillet vil tilsynelatende også ha to hovedpersoner – en mann og en kvinne.

Mens Rockstar fortsetter å holde kortene tett til brystet, har fans stått på med gravearbeidet for å avdekke nyheter. Nylig fant én ivrig sjel frem til et patent på spillteknologi som potensielt kan gi Grand Theft Auto VI mer realistiske animasjoner.

LES OGSÅ: Jobber fortsatt med The Last of Us-flerspiller »

Siste fra forsiden