Bethesda lokker med nye bilder

Hva vil de avsløre nå?

Oppdatering 15:56Bethesda har bekreftet at det dreier seg om et nytt Wolfenstein-spill, satt til 1960 i et alternativt univers.

Bethesda Softworks er klare for en ny spillannonsering, og som vanlig fra den kanten klarer de ikke å holde seg unna litt lokking på forhånd. De har nemlig lagt ut tre teaser-bilder fra det nye prosjektet sitt, med navnene z1960, y1960 og x1960.

To av bildene har de fått spillnettstedet GameSpot til å publisere, og det er også der de planlegger å legge ut en annonsering. Alt tyder på at den kommer i løpet av det kommende døgnet.

Det er vanskelig å få noe fornuftig ut av bildene, som er mørke og blant annet viser mekaniske elementer. Et av bildene viser også noen skyggefigurer som kan se overnaturlige ut. Tallet 1960 ser ut til å være sentralt.

Nytt Wolfenstein?

Bildet kalt y1960 (Faksimile: GameSpot UK)

Mange ser ut til å anta at det er snakk om det første spillet fra Bethesdas nye, svenske studio, Machinegames. Det Uppsala-baserte studioet jobber med et spill basert på ids tech 5-motor, altså spillmotoren vi så i det post-apokalyptiske actionspillet Rage. Tidligere rapporter har gitt dette spillet kodenavnet Project Tungsten, og assosiert det med Wolfenstein-serien.

Bildet kalt z1960 (Faksimile: GameSpot UK)

Bethesda sikret seg Wolfenstein-rettighetene da de kjøpte id Software, og for øyeblikket kan du spille det originale Wolfenstein 3D på nettstedet Wolfenstein.com.

På sin Twitter-konto har Bethesda avkreftet at det er snakk om et nytt spill fra Bethesda Game Studios, så sjansene for at dette er et nytt Fallout er små.

Les også: Bethesda gir oss de første detaljene om The Evil Within
Les også: Prey 2 lever fremdeles

Siste fra forsiden